Om SKALA-modelbyg.dk

SKALA-modelbyg.dk ejes og drives af DSR Scandinavia v/Svend-E. Gottlieb (etableret 1999). Firmaet har CVR 25023838 og holder til i Roskilde kommune.


DSR Scandinavia har arbejdet med salg, ide- og produktudvikling, indenfor bl.a. el-cykler og el-knallerter, metaldetektorer, solcelleenergi, slægtsforskersoftware samt brændselsceller i et udviklingskonsortie, i en lang årrække.


SKALA-modelbyg.dk er en videreudvikling af "solkongen.dk og hobbysalg.dk", idet hobby og forretning, nu også kan forenes i en højere enhed.

Du finder også SKALA-modelbyg.dk via domænepegninger fra Modelbyggesæt- og Modelbyggesaet.dk.


Min personlige fortid i Forsvaret (Flyvevåbnet), og erfaring med historieområdet; Forsvarets Arkiver i Rigsarkivet, giver en ekstra know-how indenfor dette felt.


SKALA-modelby`s idegrundlag, er at udbrede kendskabet til denne spændende hobby, der både er udfordrerende og lærerig, næsten uanset hvor gammel man er.


SKALA-modelbyg tilstræber godt gammeldags købmandskab, åbenhed og ærlighed, ved at markedsføre modelbyg o.a., til glæde for vores kunder.


SKALA-modelbyg samarbejder med en række professionelle og førende leverandører og producenter i Danmark og Europa, som lever op til SKALA-modelbyg`s krav om kvalitet, samarbejde og etiske kodeks.


Vi har adgang til over 32.000 modelbyggesæt, så finder du ikke lige byggemodellen i shoppen, så drop os en mail, og hør om vi kan hjælpe dig med et godt tilbud. Link gerne dertil, hvis du finder emner jf. nedenfor.SKALA-modelbyg benytter sig udelukkende (fra 15 aug 2021) af Ship & Drop, hvilket betyder lavere omkostninger hos SKALA-modelbyg.


Indehaver går på efterløn 01 okt 2021, hvorfor SKALA-modelbyg.dk lukker ned, (desværre må man ikke drive småvirksomhed sammen med efterlønsordningen, forstå det hvem som kan). 

Med venlig hobbyhilsen


Svend-E. Gottlieb
DSR Scandinavia
webshop(a)SKALA-modelbyg.dk

Svend-Erik Gottlieb

Indehaver af af DSR Scandinavia