Om SKALA-modelbyg.dk

Modelbyggesæt og samlesæt - fly, skibe og køretøjer i alle skala størrelser

Velkommen i DSR Scandinavia`s webshop SKALA-modelbyg.dk (Roskilde)  - her er plads og inspiration til nybegyndere og erfarne modelbyggere.SKALA-modelbyg.dk

SKALA-modelbyg.dk ejes og drives af DSR Scandinavia v/Svend-E. Gottlieb (etableret 1999). Firmaet har CVR 25023838 og holder til i Roskilde kommune.


DSR Scandinavia har arbejdet med salg, ide- og produktudvikling, indenfor bl.a. el-cykler og el-knallerter, metaldetektorer, solcelleenergi, slægtsforskersoftware samt brændselsceller i et udviklingskonsortie, i en lang årrække.


SKALA-modelbyg.dk er en videreudvikling af "solkongen.dk og hobbysalg.dk", idet hobby og forretning, nu også kan forenes i en højere enhed.

Du finder også SKALA-modelbyg.dk via domænepegninger fra Modelbyggesæt- og Modelbyggesaet.dk.


Min personlige fortid i Forsvaret (Flyvevåbnet), og erfaring med historieområdet; Forsvarets Arkiver i Rigsarkivet, giver en ekstra know-how indenfor dette felt.


SKALA-modelby`s idegrundlag, er at udbrede kendskabet til denne spændende hobby, der både er udfordrerende og lærerig, næsten uanset hvor gammel man er.


SKALA-modelbyg tilstræber godt gammeldags købmandskab, åbenhed og ærlighed, ved at markedsføre modelbyg o.a., til glæde for vores kunder.


SKALA-modelbyg samarbejder med en række professionelle og førende leverandører og producenter i Danmark og Europa, som lever op til SKALA-modelbyg`s krav om kvalitet, samarbejde og etiske kodeks.


Vi har adgang til over 32.000 modelbyggesæt (og 10.000 vis af andre hobbyvarer), så finder du ikke lige byggemodellen i shoppen, så drop os en mail, og hør om vi kan hjælpe dig med et godt tilbud. Link gerne dertil, hvis du finder emner jf. nedenfor.SKALA-modelbyg benytter sig i stor udstrækning af Ship & Drop, hvilket betyder lavere omkostninger hos SKALA-modelbyg.


Vi har selv et begrænset lager af de mest populære varer i vores lille fysiske butik i Gundsømagle. Ring eller skriv blot for besøgsaftale, så finder vi sikkert et tidspunkt der passer dig.

Denne blandet forretningsmetode, sikrer dig konkurrencedygtige priser.

Med venlig hobbyhilsen


Svend-E. Gottlieb
DSR Scandinavia
webshop(a)SKALA-modelbyg.dk

Svend-Erik Gottlieb

Indehaver af af DSR Scandinavia

Frederiksborgvej 521

4000 Roskilde

Mob. 2612 4000  webshop@SKALA-modelbyg.dk


Denne hjemmeside benytter cookies. Ved at blive på hjemmesiden, accepterer du vores brug af cookies.

Læs mere
Godkend